กิจกรรม ที่โรงแรมโนโวเทล กรุงเทพ สยามสแควร์ ประจำสัปดาห์ (5 กันยายน)

ข่าวท่องเที่ยว Friday September 6, 2013 14:37 —ThaiPR.net

กรุงเทพฯ--6 ก.ย.--โรงแรมโนโวเทล กรุงเทพ สยามสแควร์ Wild Secretary Party Calling all secretaries; it’s your night to let down your hair and be your own boss. Concept CM? of Novotel Bangkok on Siam Square is hosting a Wild Secretary Party on September 28, 2013, from 10.00 p.m. The MASK, Bangkok’s newest live band takes centre stage while resident DJs spin the beats and rhythms to get you on the dance floor. Tickets are 550 Baht net and include two drinks to get you in the mood to party. Let’s keep up the fun moving activities at http://www.facebook.com/conceptcm2 To find out more about the weekly privileges contact Concept CM2 on 022098888, extension CM2, nightly after 6.00 p.m. or visit our website www.CM2bkk.com. ปาร์ตี้เลขาสาวเขย่าฟลอร์ ถึงเลขาฯสาวสวยทุกท่าน...เชิญร่วมปาร์ตี้ที่จัดขึ้นเฉพาะเลขาสาวสวยเช่นคุณที่ คอนเซ็ปต์ ซีเอ็มสแควร์ โรงแรมโนโวเทล กรุงเทพ สยามสแควร์ กับปาร์ตี้เลขาสาวเขย่าฟลอร์ ค่ำวันที่ 28 กันยายนนี้ ตั้งแต่ 4 ทุ่มเป็นต้นไป สาวๆ จะได้สนุกกับแบนด์วงใหม่ The Mask และดีเจที่จะขนเพลงสนุกสุดมันส์มาให้เขย่าฟลอร์กัน บัตรราคาเพียง 550 บาทถ้วนรวม 2 ดื่ม สอบถามรายละเอียดได้ที่ โทร. 02-209-8888 ต่อ คอนเซ็ปต์ ซีเอ็มสแควร์ หรือ เยี่ยมชมเว็ปไซต์ที่ www.CM2bkk.com Body Balance Tammachart Day Spa of Novotel Bangkok on Siam Square presents the 90-minute Body Balance Package throughout September and October for only 1,900 Baht net; combining a 60-minute Aroma Body Massage by professional therapists who skillfully loosen tight muscles and soothe away built-up tension, and a 30-minute traditional Foot Reflexology treatment that ‘touches’ vital organs through various pressure points of located in the feet. For more information, please call 022098888, ext. Tammachart Day Spa or visit www.novotelbkk.com. คืนสมดุลให้ร่างกาย ตลอดเดือนกันยายนถึงตุลาคม ที่ธรรมชาติเดย์สปา โรงแรมโนโวเทล กรุงเทพ สยามสแควร์ ขอเชิญสัมผัสแพ็คเกจสปาที่ช่วยคืนสมดุลให้แก่ร่างกายคุณและผ่อนคลายตลอดระยะเวลา 90 นาที กับแพ็คเกจ “สปาบอดี้บาลานซ์” ที่ผสานความกลมกลืนระหว่างการนวดตัวด้วยน้ำมันอโรมา (60 นาที) และนวดเท้า (30 นาที) โดยเทอราพิสมืออาชีพที่จะทำให้คุณรู้สึกผ่อนคลายจากศรีษะจรดปลายเท้า ในราคาเพียง 1,900 บาท สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมหรือจองล่วงหน้าโทร 02-209-8888 ต่อ ธรรมชาติเดย์สปา หรือเยี่ยมชมเว็บไซต์ที่ www.novotelbkk.com. Bring the Gang Throughout September, Citibank, KTC, Kbank, TMB and Bangkok Bank credit cards are invited to bring friends or family members to the Monday-Friday All-You-Can-Eat Dim Sum Lunch and take advantage of the Come 4 and Pay 3 promotion at Lok Wah Hin Chinese restaurant of Novotel Bangkok on Siam Square and feast on more than 50 creative and traditional Dim Sum selections accompanied by a bowl of daily special soup, fried rice or noodles and a traditional Chinese dessert. For only 620 Baht ++, diners can experience the likes of Steamed Roasted Duck Dumpling, Steamed Salmon with Chilli and Lime Sauce, Streamed Minced Pork Dumpling with Crab Meat, and the Steamed Salted Yolk Custard Bun. For more information, please contact Lok Wah Hin on 022098888 or visit us at www.novotelbkk.com. ชวนแก็งค์มาอิ่มอร่อยกับติ่มซำ ตลอดเดือนกันยายน บัตรเครดิต ซิตี้แบงค์ เคทีซี ทีเอ็มบี และธนาคารกรุงเทพ ขอเชิญชวนแก็งค์เพื่อนหรือครอบครัว มาอร่อยกับ “บุฟเฟ่ต์ติ่มซำมื้อกลางวัน” วันจันทร์-ศุกร์ กับโปรสุดคุ้ม “มา 4 จ่าย 3” ที่ห้องอาหารจีน ลก หว่า ฮิน โรงแรมโนโวเทล กรุงเทพ สยามสแควร์ ด้วยการเอาใจคออาหารจีนด้วยเมนู ติ่มซำกว่า 50 รายการที่มาพร้อมซุปประจำวัน ข้าวผัดหรือก๋วยเตี๋ยว และขนมหวานในราคาสุดคุ้มเพียง 620 บาท++ เมนูแนะนำได้แก่ ฝั่นโก๋เป็ดย่าง ปลาแซลมอนนึ่งมะนาว ขนมจีบปูไส้หมู ซาลาเปาชั้นคัสตาร์ดไข่เค็ม และอื่นๆ อีกมากมาย สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมหรือสำรองที่นั่งโทร. 02-209-8888 ต่อ ห้องอาหารเดอะสแควร์ หรือ ห้องอาหารจีน ลก หว่า ฮิน หรือเยี่ยมชมเว็บไซต์ที่ www.novotelbkk.com .