SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT เสนอ Babyface

ข่าวทั่วไป Monday September 26, 2005 10:29 —ThaiPR.net

กรุงเทพฯ--26 ก.ย.--โซนี่ บีเอ็มจี มิวสิค
Babyface
Grown&Sexy
27.9.05 on sale
CD 399B.
RCA
File under: R&B
Tracklisting:
1. Tonight It’s Goin’ Down
2. Grown & Sexy
3. Mad-Sexy-Cool
4. Can’t Stop Now
5. Goin’ Outta Business
6. Drama, Love & ’Lationships
7. Sorry For The Stupid Things
8. Good To Be In Love
9. The Loneliness