SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT Howl กับอัลบั้มชุดที่สาม

ข่าวทั่วไป Wednesday October 5, 2005 18:32 —ThaiPR.net

กรุงเทพฯ--5 ต.ค.--โซนี่ บีเอ็มจี มิวสิค
RVG/Legacy
File under: Legendary Jazz
BLACK REBEL MOTORCYCLE Move to 3rd Oct
HOWL CD 399 B.
RCA
File under: Rock
Track Listing:
01. Shuffle Your Feet
02. Howl
03. Devil’s Waitin’
04. Ain’t No Easy Way
05. Still Suspicion Holds You Tight
06. Fault Line
07. Promise
08. Weight of the World
09. Restless Sinner