Music Guide: EMPEROR: In the NightsideEclipse

ข่าวบันเทิง Thursday August 28, 2008 14:22 —ThaiPR.net

กรุงเทพฯ--28 ส.ค.--แพลตตินั่ม มาร์เก็ตติ้ง แอนด์ ดิสทริบิวชั่น
TRACKLISTING
1. Into the Infinity of Thoughts
2. The Burning Shadows of Silence
3. Cosmic Keys to My Creations and Times
4. Beyond the Great Vast Forest
5. Towards the Pantheon
6. The Majesty of the Nightsky
7. I am the Black Wizards
8. Inno a Satana
9. A Fine Day to Die (Bathory cover) ***Bonus Track
10. Gypsy (Mercyful Fate cover) *** Bonus Track
PRODUCT & SALES POINTS
อัลบัมที่ร่วมใน Metal Classic 2008 ทั้งหมด
1. 1349: Hellfire (Candlelight Recs.)
2. Benediction: Subconscious Terror (Nuclear Blast)
3. Emperor: Emperor/Wrath of the Tyrant (Candlelight Recs.)
4. Emperor: In the Nightside Eclipse (Candlelight Recs.)
5. Gorgoroth: Destroy/Incipit Satan (Nuclear Blast)
6. Hypocrisy: Osculum Obscenum (Nuclear Blast)
7. In Flames: Whoracle (Nuclear Blast)
8. Sinister: Hate & Bastard Saints (Nuclear Blast)
9. Opeth: Orchid (Candlelight Recs.)