Job: CMG Sale @ Bitec Website Head: Big sale ลดสูงสุดถึง 80 % จาก CMG

ข่าวทั่วไป Tuesday January 30, 2007 14:28 —ThaiPR.net

กรุงเทพฯ--30 ม.ค.--เซ็นทรัลมาร์เก็ตติ้ง กรุ๊ป
Sub: ช้อปสุดคุ้ม!
พบสินค้าแฟชั่นจาก 80 แบรนด์ดัง จาก เซ็นทรัลมาร์เก็ตติ้ง กรุ๊ป
คุณจะได้ช้อปสินค้า Hot prices มากมาย ที่ลดพิเศษสุดๆ ของมีจำนวนจำกัด
พร้อมลุ้นช่วงนาทีทอง จับคูปองส่วนลดพิเศษสุดได้ภายในงาน
อาทิเช่น
Head: CMG Big Sale up to 80% off
Finding your favorite and well-known fashion items from 80 brands .
Shopping a lot of fashion products with hot prices (limited items) that you have never seen before.
Participate your lucky draw for special discount coupon.

แท็ก เซ็นทรัล   Rice   SAS